TARJOUKSET JA KAMPANJAT!

Facebook tarjous

Kaikki te ketkä tykkäätte Arjen Avuxi facebook sivusta saatte vapaavalintaisen HomCare tuotteen (ei koske Voe Slim housuja eikä bodeja) -50 % normaali hinnasta. Etu on käytettävissä vain kerran! Etu koskee niin uusia kuin vanhojakin tykkääjiä!

Mannerheimin lastensuojeluliiton ja Pyhäjärven 4h-yhdistyksen tarjous

Arjen Avuxi on yhteistyössä Mannerheimin lastensuojeluliiton ja Pyhäjärven 4h-yhdistyksen kanssa ja näin ollen kaikki Mll:n ja 4h-yhdistyksen jäsenet saavat normaali hintaisista tuotteista ja palveluista 10 % alennusta. Muistathan näyttää voimassa olevan jäsenkorttisi.

Emäntien tarjous

Nyt on kutsujen emännillä loistava tilaisuus tilata mikä tahansa NaturCare tuote puoleenhintaan / VoeSlim leggarit tai body -40 %! Alla olevasta taulukosta näet kuinka monta puolen hinnan tuotetta saat minkäkin kokoisella kutsumyynnillä. 

Lisäksi emäntä saa myynnin mukaan kutsuetuna valita kuvastossa tuotteita kutsuedun suuruisella summalla. Alta näet paljonko voisit kutsuetua itsellesi haluta.

HomCare asiakastarjouksia:

Lue facebookista ajankohtaiset tarjoukset TÄSTÄ

Lisää tuotteita esitelty sähköisessä esitteessämme! Voit selata sitä alla: 

https://issuu.com/homcarefinland/docs/3-2017_kodinhoito
https://issuu.com/homcarefinland/docs/3-2017_kauneudenhoito

Voit pyytää paperiset esitteet myös Maaritilta laittamalla vaikka tekstiviestin 044 291 5554 tai spostia arjenavuxi@gmail.com

Voit pyytää lähettämään esitteet myös täyttämällä yhteydenottopyynnön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *