Siivous

Elä sinä elämää, me huolehdimme sen jättämistä jäljistä!
Siksi haluamme tarjota juuri Sinulle sopivan siivousratkaisun, joten ota rohkeasti yhteyttä, niin muokkaamme yhdessä sinulle sopivan ratkaisun. Samalla voimme käydä tarkemmat toiveesi ja siivousten sisällöt läpi yhdessä. Palvelun hinta 35 € / h ja lisäksi siivousaine ja -väline kulu 2 € / siivouskerta.

Kaikissa siivouksissa käytämme omia aineita ja välineitä, ellemme toisin sovi. Siivousaineina käytämme HomCaren (BioSwipen ja Swipen) laadukkaita ja turvallisia aineita. Erikoisaineet ja -välineet hinnoitellaan tapahtuma kohtaisesti.

Syy miksi olemme päätyneet käyttämään lähinnä biologisia BioSwipen kodinhoitotuotteita on niiden ylivoimainen puhdistusteho sekä ekologisuus! Kun siivoamme teillä BioSwipellä teidänkin kodin bakteeritasapaino pysyy paremmassa kunnossa!
Se että aineet ovat todella tehokkaita säästää siivoojan voimia sekä aikaa. Tämä näkyy sitten sinun laskussasi kun pinttyneenkään lian kanssa ei tarvitse koko päivää taistella kun jätämme aineen vaikuttamaan pinnalle ja siivoamme sillä aikaa jotakin muuta. Parhaimman hyödyn näistä saa kun näitä käytetään säännöllisesti, mutta jo se että me käytämme näitä parantaa kotisi tilannetta! Voit kysyä myös siivouksen yhteydessä siivousaine suositukset siivoojalta! Voimme toimittaa teidän tarvitsemat pesuaineet siivouksien yhteydessä kotiin ja saat samalla käyttöopastuksen! Näillä samoilla aineilla hoidamme myös toimitilojen ja rappukäytävien siivoukset. Aineet sopivat myös ravintoloihin, autohuoltamoihin ja mihin tahansa yritystiloihin.

Esimerkkejä asiakkaiden käyttämistä kotisiivousratkaisuista: (siivouksen tarkempi sisältö sovitaan yhdessä etukäteen)

  • Viikkosiivous
  • Kuukausisiivous
  • Muuttosiivous
  • Erilaiset teemasiivoukset, esimerkiksi joulusiivous
  • Erikoissiivoukset, kuten ikkunanpesu tai saunan ja kylpyhuoneen puhdistus
  • Erikoissiivoukset, kuten kalkinpoisto pesukoneista sekä kahvin-ja vedenkeittimistä, vahanpoistot ja vahaukset (aineet ja välineet laskutetaan erikseen)
  • Kankaisten huonekalujen ja sänkyjen pesut/syväpuhdistukset (laskutus HINNASTON mukaisesti)

Soita 044 291 5554 tai täytä alla oleva lomake.

Ota rohkeasti yhteyttä:

* Vaadittava tieto

Muistathan myös muut palvelut:  Erikoissiivoukset ja HomCare jälleenmyynti.

Kaikki ketkä ovat palvelu jo kokeilleet voivat antaa toiminnasta palautetta palaute sivulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *