HomCare edustus

HomCare tuotteet saat hankittua, joko Maaritilta tai Maaritin verkkokaupasta. VERKKOKAUPPAAN
Apua sopivien tuotteiden valintaan saat kysymällä Maaritilta tai vaikkapa varaamalla itsellesi kutsut missä tuotteista annetaan täsmäohjeita. Kutsut voivat olla joko perinteiset kotikutsut tai nettikutsut. KYSY MAARITILTA.

Maaritin lisäksi voit ottaa yhteyttä jälleenmyyjiin Maaritin tiimissä. Tiimissä tällä hetkellä mukana:

Salla Axelin (Turun ja Salon alue, eritoten Paimio)

040 836 7118

salla@sallanpaja.fi

Sallalla on myös myynnissä omia käsinvalmistettuja käyttösisustustuotteita Sallan Pajalla. Sallan Pajalla on myös nettisivut.
Salla keskittyy eritoten BioSwipe tuotteiden myyntiin, mutta saat ihan kaikkia HomCare tuotteita Sallalta. Sallan Pajan työtiloissa myös pieni varasto tuotteita. SALLAN VERKKOKAUPPA

Minna Malkki-Wåg (Haapajärvi)
044 514 1088
hyvanolonpalikat@gmail.com
Minna toimii edustajana Haapajärvellä. Hänellä on myös ravinto- ja hyvinvointivalmennusyritys HyvänOlonPalikat. Minnalta saat kaikki HomCare-tuotteet tilaamalla ja hän tulee mielellään myös pitämään kotikutsuja. Erityisesti Minna tykkää BioSwipestä ja nettikutsuista. Minnalla on myös pieni kotivarasto tuotteista. Minnan HomCare kuulumisia löydät TÄÄLTÄ. MINNAN VERKKOKAUPPA

Minna Kujanpää (Kuopio)
045 124 8414
minna.kjp@gmail.com
Minna toimii edustajana Kuopiossa. Minna auttaa sinua valitsemaan kotiisi parhaat mahdolliset kodinhoitoaineet tai jos et itse halua/jaksa siivota niin Minna voi hoitaa senkin puolestasi! Minna käyttää BioSwipe tuotteita myös asiakkailla siivotessa. Minnan HomCare ja kodinhoito kuulumisia voit lueskella TÄÄLTÄ. MINNAN VERKKOKAUPPA

Kaisa Näsänen (Siikalatva/Rantsila + lähiseutu, Raahe\Vihanti, Siikajoki/Paavola, Haapavesi, Tyrnävä/Temmes, Oulainen)

040 737 8906

kaisa.nasanen@gmail.com
Kaisan oma HomCare työn ryhmä löytyy TÄÄLTÄ!
Kaisan ura on alkutaipaleella, mutta hurjasti on ehtinyt jo testaamaan tuotteita lyhyessä ajassa! Ja BioSwipe tuotteet ovat ne Kaisan helmet, mutta tilaamalla saat kaikki HomCare tuotteet Kaisalta! Kaisa pitää myös pientä varastoa tuotteista kotona. KAISAN VERKKOKAUPPA.

Mikä Mäkelä (Loimaa, Forssa + ympäristö)

0469684403

mikamikafin@gmail.com
Mika päätti lähteä HomCare työhön mukaan erityisesti BioSwipen sekä NaturCaren AloeVera tuotteiden vuoksi. Niiden myyntiin Mika keskittyy, mutta kaikki HomCare tuotteet saat Mikalta tilaamalla.
Mikan uuden kodin yhteyteen on tulossa kiinteä HomCare tuotteiden ja toiminnan esittely piste. Seuraa ilmoittelua. MIKAN VERKKOKAUPPA

Minna Piippo (Kiuruvesi)

0500 379 365

minna.pippo@hotmail.com
Minna toimii lähinnä Kiuruvedellä ja pitää pientä kotivarastoa BioSwipe tuotteista, myös Family White ja 30/60 saattaa löytyä suoraan hyllystä. Minnalla kehitteillä Kiuruveden keskustaan myös pieni työtila. Minnan verkkokauppa palvelee yötä päivää. Minnan HomCare kuulumiset TÄÄLLÄ. MINNAN VERKKOKAUPPA.

Teija Vilkman (Lahti)

045 3317 827

toimisto@moppimuija.fi

Teijan verkkokaupan kautta näppärästi tuotteet sinullekin. Teija toimii myös siivousalan yrittäjänä! MoppiMuija palvelee Lahdessa, Tampereella, Kouvolassa ja Järvenpäässä. Teija käyttää BioSwipe tuotteita myös asiakkailla. TEIJAN VERKKOKAUPPA.

Tiimiin mahtuu edelleen! Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinäkin haluat mukaan meidän tiimiin! Jos haluat itse tutkia jo HomCare työn mahdollisuuksia etukäteeen niin voit tehdä sen TÄÄLLÄ.

Sinulla on mahdollisuus järjestää HomCare kotikutsut. Lisää tietoa esimerkiksi  kauneudenhoitokutsuista löydät blogista.Myös joukkueiden ja yhdistysten hyväksi voi pitää kutsuja! Niistä hieman lisätietoa myös blogista.

Ajantasalla olevat HomCare kuvastot löydät sähköisesti issuun palvelusta.Saat esitteet myös pyytämällä Maaritilta vaikka txt 044 291 5554, spostilla arjenavuxi@gmail.com tai ottamalla yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Ota rohkeasti yhteyttä:

* Vaadittava tieto

Muistathan myös muut palvelut: Siivous ja Syväpuhdistukset

Kaikki ketkä ovat palvelu jo kokeilleet voivat antaa toiminnasta palautetta palautesivulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *