Homcare jälleenmyynti

Yrityksen kautta on mahdollista tilata juuri teidän kotiin sopivat pesuaineet ja välineet, siivoojan opastuksella. Tuotteet sopivat myös yrityksiin paremmin kuin hyvin. Kysy Maarit arviointi käynnille niin kartoitetaan teidän yrityksen tarpeet.Lisäksi myös muut HomCaren tuotteet saat meidän kautta.

Maaritin lisäksi voit ottaa yhteyttä jälleenmyyjiin Maaritin tiimissä. Tiimissä tällä hetkellä mukana:

Salla Axelin (Turun ja Salon alue, eritoten Paimio)

040 836 7118

salla@sallanpaja.fi

Sallalla on myös myynnissä omia käsinvalmistettuja käyttösisustustuotteita Sallan Pajalla. Sallan Pajalla on myös nettisivut.
Salla keskittyy eritoten BioSwipe tuotteiden myyntiin, mutta saat ihan kaikkia HomCare tuotteita Sallalta.

Soili Riihijärvi (Pyhäjärvi, Pihtipudas)
044 75 22 172
pottuvarvas62@gmail.com
Soililla on jalkahoitola Pyhäjärven keskustassa (Ollintie 2 L 6) nimeltään Pottuvarvas. Soili on Swipe tuotteiden todella pitkäaikainen käyttäjä jo vuosien ajalta, ja keskittyy myös niiden myyntiin. Nyt myös BioSwipe! Siltikin kaikki HomCare tuotteet saat myös Soilin kautta.

Egne Tomingas (Pudasjärvi)
040190609
egne.tomingas@gmail.com
Egne on erikoistunut Swipe ja BioSwipe tuotteiden myyntiin, mutta saat kaikkia HomCare tuotteita Egnelta tilaamalla!

Eija Kärkkäinen (Kiuruvesi)
0503542037
uudismaentila@gmail.com
Eija toimii myös lampurina Uudismäentilalla. Tilalta saat karitsan ja lampaanlihaa, jalosteita ja taljoja.
Saat kaikki HomCare tuotteet Eijalta tilaamalla! Uudismäentilan kuulumisia löydät myös facebookista.

Mira Huttunen (Kiuruvesi)
040 7033 076
mirze199697@gmail.com
Mira on valmistunut koulutetuksi hierojaksi Kuopiosta. Miralla on omat facebook sivut Toiminimi Mira Huttunen.  Miralta saat kaikki HomCare tuotteet tilaamalla!

Minna Malkki-Wåg (Haapajärvi)
044 514 1088
hyvanolonpalikat@gmail.com
Minna toimii jälleenmyyjänä Haapajärvellä. Hänellä on myös ravinto- ja hyvinvointivalmennusyritys HyvänOlonPalikat. Minnalta saat kaikki HomCare-tuotteet tilaamalla ja hän tulee mielellään myös pitämään kotikutsuja. Erityisesti Minna tykkää BioSwipestä ja nettikutsuista. Minnan HomCare kuulumisia löydät TÄÄLTÄ.

Minna Kujanpää (Kuopio)
045 124 8414
minna.kjp@gmail.com
Minna toimii jälleenmyyjänä Kuopiossa. Minna auttaa sinua valitsemaan kotiisi parhaat mahdolliset kodinhoitoaineet tai jos et itse halua/jaksa siivota niin Minna voi hoitaa senkin puolestasi! Minnan HomCare ja kodinhoito kuulumisia voit lueskella TÄÄLTÄ.

Tiina Nieminen (Pyhäjärvi)
044 5284 652

Tiinan ihastus tuotteisiin lähti jo aikoja sitten kun sai tuotteita testiin. Sitten hän päätti lähteä kokeilemaan jälleenmyyjän työtä. Tiina toimii Pyhäjärvellä. Eritoten kodinhoidon tuotteisiin hän on perehtynyt, mutta kaikki HomCare tuotteet saat Tiinalta tilaamalla.

Ira Luostarinen (Mäntsälä)

0505936112

ira_luostarinen@outlook.com

Iralla on Mäntsälässä siivous- ja kotipalvelu yritys, jossa siivotaan nykyään BioSwipellä. Iran rakkaus BioSwipeen syttyi Multi Cleanistä.  Ira on siis erikoistunut BioSwipe tuotteisiin, mutta kaikki HomCare tuotteet saat Iran kautta tilaamalla. Iralta löytyy myös VipStore lemmikkitarvikkeet ja -ruoat. Iran kuulumia facebookissa löydät TÄÄLTÄ.

Kaisa Näsänen (Siikalatva/Rantsila + lähiseutu, Raahe\Vihanti, Siikajoki/Paavola, Haapavesi, Tyrnävä/Temmes, Oulainen)

040 737 8906

kaisa.nasanen@gmail.com
Kaisan oma HomCare työn ryhmä löytyy TÄÄLTÄ!
Kaisan ura on alkutaipaleella, mutta hurjasti on ehtinyt jo testaamaan tuotteita lyhyessä ajassa! Ja BioSwipe tuotteet ovat ne Kaisan helmet, mutta tilaamalla saat kaikki HomCare tuotteet Kaisalta!

 

Mikä Mäkelä (Loimaa, Forssa + ympäristö)

0469684403

mikamikafin@gmail.com
Mika päätti lähteä HomCare työhön mukaan erityisesti BioSwipen sekä NaturCaren AloeVera tuotteiden vuoksi. Niiden myyntiin Mika keskittyy, mutta kaikki HomCare tuotteet saat Mikalta tilaamalla.
Mikan uuden kodin yhteyteen on tulossa kiinteä HomCare tuotteiden ja toiminnan esittely piste. Seuraa ilmoittelua.

Anu Kuivaniemi (Pyhäjärvi)
0401972177

tmi.laalaa@gmail.com

Tällä hetkellä HomCaren lisäksi Anu myy äitiys-ja lastenvaatteita sekä tarvikkeita yrityksessään, LaaLaassa. Anu hurahti erityisesti BioSwipe- sarjaan jokin aika sitten, ja haluaakin tarjota helpotusta eritysesti lapsiperheiden arkeen meidän tuotteidemme avulla.
Keskittyy kodinhoidon tuotteisiin, mutta toki saat tilattua muutkin tuotteet myös Anulta.

 

 

Tiimiin mahtuu edelleen! Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinäkin haluat mukaan meidän tiimiin!Jos haluat itse tutkia jo HomCare työn mahdollisuuksia etukäteeen niin voit tehdä sen TÄÄLLÄ.

Sinulla on mahdollisuus järjestää HomCare kotikutsut. Lisää tietoa esimerkiksi  kauneudenhoitokutsuista löydät blogista.Myös joukkueiden ja yhdistysten hyväksi voi pitää kutsuja! Niistä hieman lisätietoa myös blogista. Jos teet esimerkiksi työporukan kanssa kimppatilauksen (min 70 €) voit tehdä sen missä päin Suomea tahansa ja paketti toimitetaan suoraan sinun nimelläsi lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Kerron mielelläni lisää. Ajantasalla olevat HomCare kuvastot löydät sähköisesti issuun palvelusta.Saat esitteet myös pyytämällä Maaritilta vaikka txt 044 291 5554, spostilla arjenavuxi@gmail.com tai ottamalla yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Ota rohkeasti yhteyttä:

* Vaadittava tieto

Muistathan myös muut palvelut: Siivous ja Syväpuhdistukset

Kaikki ketkä ovat palvelu jo kokeilleet voivat antaa toiminnasta palautetta palautesivulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *