Lastenhoito

Lapsenne ovat teidän rakkaimmat aarteenne, joten he ansaitsevat arvoisensa laadukkaan ja yksilöllisen hoidon.

Meille on tärkeää, että lapsenne saavat sellaista juuri sellaista hoitoa kuin asiakkaamme toivovat. Kun olette täyttäneet lastenhoito-ohjeet, käymme ne yhdessä läpi, jolloin voitte muutoinkin kertoa mitä toivotte, että hoitoaikana tehdään, mitä leikitään ja mitä erityisesti otetaan huomioon.

Isompien lasten kanssa voimme toiveidenne mukaan ottaa leikkiin ja touhuun mukaan myös kotitöitä. Voimme esimerkiksi laittaa ruoan, käydä kaupassa tai pyykätä. Pienempien lasten kanssa voimme sopia mahdollisista kotitöistä esimerkiksi päiväunien aikana.

Nyt uutuutena MeaLingua-lastenhoito!

MeaMiten tämä poikkeaa tavallisesta lastenhoidosta?
Maaritin lisäksi kotiinne tulee Mea-nukke! Mea ei osaa suomea, mutta on innokas leikkimään suomalaisten lastenkanssa. Maarit toimii Mean suuna ja altistaa lapset englannin kielelle. Lastenne ei tarvitse osata eglantia ennen Mean tuloa. Lapsi altistuu kielelle leikin mukana. Soita niin kerron lisää!
Lisää tietoa MeaLinguasta löydät myös TÄÄLTÄ

Mitä on MeaLingua kerho?
Vielä tänä vuonna emme pysty järjestämään säännöllisiä MeaLingua kerhoja. Mutta jos saadaan silloin tällöin porukkaa kokoon pystymme järjestämään MeaLingua kerhojakin!
Hinnasto löytyy HINNASTO välilehdeltä.

Soita 044 291 5554 tai täytä alla oleva lomake.

Ota rohkeasti yhteyttä:

* Vaadittava tieto

Muistathan myös muut palvelut: Siivous ja HomCare jälleenmyynti.

Kaikki ketkä ovat palvelu jo kokeilleet voivat antaa toiminnasta palautetta palaute sivulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *