Miksi sinä innostut?

Niin monessa tilanteessa elämässäni olen huomannut, että minulla on ihan jokaikinen avain kädessäni tehdä asioita, mitkä vievät minua eteenpäin. Silti joskus (lue usein) huomaan etten tee niitä! Miksi ihmeessä? Ainakin minun kohdalla lähes aina syy on siinä, että en ole innostunut asiasta.

Minulla on kuntosalille vuoden ”jäsenyys”. Kävin siellä välillä vain siksi, että ei menisi rahat hukkaan. Mutta välillä kun innostun asiasta teen ensin kotona vaikka ja mitä treeniä ja sitten vielä salille.

Minulla on kaikki työkalut mitä kuvitella saattaa Homcare myyntiin. Silti vasta erään huipun kauneuskoulutuksen jälkeen olen innostunut asiasta ja tajunnut että ei tämä mitään tähtitiedettä ole. Nyt odotan oikein innolla kun muutamat kaverini pääsevät ilmaiseksi testaamaan aivan ihanaa kauneudenhoitosarjaa. Olen aina tykännyt ihan älyttömästi pitää kutsuja ja antaa ihmisille mahdollisuuden testata meidän tuotteita. Miksi en kuitenkaan ole aikaisemmin oikeasti ottanut härkää sarvista ja hommannut niitä kutsuja?

Ylipäätä Arjen Avuxi Oy:llä on kaikki mitä voisin kuvitellakaan että hommiin tarvitsen. Silti tarvitsin uudet nettisivut että innostuin asiasta niin, että oikeasti aloin tekemään kaikkeni, että hommat lähtee kunnolla käyntiin.

Miksi innostus ei tule itsestään? Miksi tarvitsen aina välillä jonkun potkun takapuoleen? Sitä en vielä tiedä, mutta ehkä senkin keksin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *