HomCare hemmottelukutsut

Mitä ne nyt sitten on ne HomCare kauneus kutsut??

Jo moni kaverini on kysellyt, että mitä ne nyt sitten on ne HomCare kauneuskutsut. Niin minäpä hieman avaan sitä.

Eli sinulla ja minulla on mahdollisuus tarjota muutamalle kaverille tilaisuus kokeilla HomCaren tuotteita täysin ilmaiseksi. Ja emäntänä (eli henkilönä, joka kutsuu ystävänsä kotiinsa kokeilemaan tuotteita) sinulla on vielä mahdollisuus saada huikeita alennuksia tuotteista niin kutsutun emännänedun avulla. Tästä edusta kerron tarkemmin jokaiselle emännälle henkilökohtaisesti.

Kun kutsut ystäväsi (maximissaan niin monta kuin järkevästi mahtuu pöydän ympärille kauneuskutsuilla tai sohville ja penkeille istumaan jalkojenhoitokutsuilla) kotiisi sovittuna ajankohtana saavun myös minä paikalle hieman vieraita aikaisemmin ja tuon mukanani esimerkiksi kasvojenhoito tuotteita ja kaiken tarvittavan mitä kyseiseen kasvojen hoitoon tarvitaan. (mahdollisuus myös esimerkiksi siis jalkojenhemmottelu kutsuihin) Veden lainaan emännältä 😉

Kun vieraat saapuvat, alkaa hemmottelu. Aloitamme kasvojen puhdistuksella, jatkamme kuorintaan ja sitten teemme kasvoille naamion. Tämän jälkeen viimeistelemme ihanan tunteen kasvoilla kasvo- ja silmänympärysvoiteilla. Lisäksi voimme hemmottella myös huulet. (Näin siis kasvojenhoitokutsuilla)

Sitten voidaan siihen päälle juopasta vaikkapa kupposet kuumaa kahvia. Kahvin juonnin ohessa on sitten mahdollisuus myös tosiaan tilata kaikkia käytettyjä tuotteita ja tottahan toki myös mitä tahansa muita HomCaren tuotteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *