Aloe Vera – pieni kotiapteekki

Olen vasta viime aikoina todella alkanut ymmärtää miten hienojen aloe tuotteiden parissa saan työskennellä. NaturCare aloe tuotteet ovat aivan huikeita pikku apulaisia niin urheilijoille, eläimille, lapsiperheille kuin kenelle tahansa. On toki myös muistettava että lääke tämä ei ole, vaikka helpotuksen moneen asiaan aloen avulla saakin. Kerron tässä muutamia huikeita esimerkkejä mihin olen itse käyttänyt tai millaista palautetta olen saanut asiakkailta.

Aloe Gel ja itikat

Olen ollut aikaisemmin ennen kuin tuotteeseen tutustuin kesäisin ihan sekopäinen noiden itikoiden yms pistojen kanssa. Minulla nousee ihan hirveät patit ja kutisee käsittämättömän paljon. Kerran kokeilin aloe geliä ja sen jälkeen olenkin kulkenut geeli aina mukana kesäisin. Patti ei nouse läheskään niin suureksi, ihan pieni tönö vain, kutina lakkaa lähes välittömästi ja koko jälki häviää todella nopeasti.

Aloe gel ja lehmäAloe Gel ja spray eläimille

Kotieläimet saattavat joutua kokemaan monenmoista haaveria kun kirmailevat pusikoissa ja metsissä, tulee haavoja ja ötököiden ja kasvien psitoksia. Esimerkiksi kaverini koiran elämästä tuli hetkellisesti hyvinkin tuskaista kun mahanalus oli täynnä nokkosen pistoksia. Onneksi kaapista löytyy silloin aloe spray. Koira rauhoittui silmissä kun sprayn suihkutti ”haavoittuneelle” iholle. Hetken toki kirpaisi kun tuote kohtasi ihon, mutta vain hetken ja sitten koira rauhoittui. Toki jos mahdollista niin vielä helpotusta tehostamaan olsi hyvä laittaa sitten vielä aloe geliä sillä se jatkaa vaikutusta pidempään muodostaessaan suojan iholle.

Lehmien varsinainen maanvaiva, utaretulehdukset, voivat olla sekä eläimelle että viljelijälle todella rasittavia. Olen kuullut puhuttavan että aloella on todettu olevan hyötyä utaretulehduksienkin hoidossa. Toki myös lehmien haavereiden hoidossa. Vihdoin myös läheinen viljelijä pariskunta otti aloe tuotteita käyttöön ja palaute oli tietenkin positiivinen. Aamulla oli lehmällä ollut utareet aivan kovat, emäntä oli laittanut aloe sprayta ja geliä utareisiin ja illalla jo oli utareet pehmenneet.

Aloe tuotteet lapsiperheessä

Aivan huikea Aloe drink on löytänyt tiensä monen lapsiperheen jääkaappiin. Vanhemmat (tai ainakin äidit 😉 ) juovat säännöllisesti jotta vitamiinit imeytyvät paremmin elimistöön, jaksaminen paranee, ruoan sulatus toimii paremmin, juoma puhdistaa kehoa kuona-aineista ja vastustuskyky kasvaa. Lapset eivät ehkä osaa ottaa juomaa päivittäiseen käyttöön, mutta kun tulee flunssa aika tai maha taudit jyllää niin osaa ne lapsetkin mennä ottamaan juomaa. Juhlapyhien aikaan kun syödään itsemme sitten oikein hyvään ähkyyn niin ei muuta kuin taas jääkaapille ja aloe drinkkiä juomaan.
Lapsi perheissä sattuu ja tapahtuu kaiken laista: tulee naarmuja ja isoja haavojakin, nuorilla iskee akne, tulee lihaskipuja ja kasvukipuja, palovammoja ja kasvien ja ötököiden pistoja ja kesällä aurinko polttaa ihoa ja myöskin esimerkiksi  raskausarpiin on ollut aloe tuotteista apua. Näin muutamia mainitakseni.

Myöskin suun sisään voi tulla erilasia haavoja ja ongelmia, siksi on myös tooth gel. Sopii myös ihan hammastahnaksi pienelle väelle (ei sisällä fluoria). Itseltäni poistettiin joku aika sitten viisauden hammas. Käytin tooth geliä haavan ympäristöön ja lisäksi toki aloe geliä ulkopuolelle poskeen kipua helpottamaan. Myös pienempiin suun sisäisiin ongelmiin on tooth gel kokeilemisen arvoinen.

Olen itse välillä hieman skeptinen tällaisiin tuotteisiin että voiko ne toimia. Mutta pakko on todellakin ollut myöntää että nämä ainakin toimii. Pakko kai se on uskoa kun omalla kehollaan on tuntenut. Lisää aloe tarnoita voin kertoa ihan kasvotusten 🙂 Näitä nimittäin riittää. 🙂

2 thoughts on “Aloe Vera – pieni kotiapteekki

 1. Ihan pakko oli tulla kommentoimaan omia kokemuksia.
  Siis aivan huipputuotteita ovat. Hammastahna on toooosi hyvä, kun on esim aftoja, paranee heti, myös lapselle, jolla on hampaita puhkeamassa, on ollut apua.
  Aloe geelillä olen saanut palovammat parantumaan, ennen kuin ne ovat muuttuneet rakkuloiksi ja arvet häivytettyä, kuin myös kynsinauhoihin ym ihorikkoihin.
  -päivi-

 2. Kiitos Päivi kommentistasi!
  Juu, aftoihin aivan loistava! Tuotapa en olekaan kokeillut tuota kun lapselle puhkeamassa hampaita, uskon täysin että auttaa!
  Palovammoihin aivan loistava. Kynsinauhoihin ei ole tullutkaan kokeiltua. Loisavaa, näin sitä itsekin kuulee uusia käyttökohteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *